Super akce na 5 % CBD olej full spectrum, teraz při nákupe dvou olejů, dostanete třetí jako dárek :) Akce platí do konce ledna.

Podmínky používání cookies

Proč používáme cookies

Společnost Cannapurna, s.r.o.sídlo: Zbraslavská 12/11, Malá Chuchle, 159 00 Praha, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 324367/MSPH  je provozovatelem webových stránek cannapurna.cz.

Společnost Cannapurna, s.r.o. je správcem osobních údajů a využívá na svých webových stránkách soubory cookies za následujícím účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek, vytváření statistik návštěvnosti a chování návštěvníků na svých internetových stránkách,
  • fungování svých webových stránek,
  • pro optimalizaci reklam na sociálních sítích (např. Facebook),
  • pro optimalizaci reklam na AdWord a Sklik.

Jde o zpracování osobních údajů

Sběr cookies za účelem uvedeným v předchozím odstavci lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“).

Je to ve vašich rukou

Webové stránky můžete používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o návštěvnících. Tento režim je možné nastavit v prohlížeči. Proti sběru údajů lze na základě čl. 21 v Nařízení také vznést námitku, a to jejím zasláním na kontaktní adresu společnosti Cannapurna, s.r.o. nebo e-mailem na info@cannapurna.cz. Vaši námitku vyhodnotíme nejpozději do 30 dnů od chvíle, kdy ji obdržíme. Cookies nezbytné pro funkčnost webů budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

Co bohužel nezaručíme

Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek cannapurna.cz společnosti Cannapurna, s.r.o., nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webových stránek společnosti Cannapurna, s.r.o., vytváření statistik návštěvnosti a chování návštěvníků na internetových stránkách, posuzujeme v podobě hromadného celku a pseudonymizované podobě, která umožňuje identifikaci jednotlivce jen při vynaložení značného a odborného úsilí.

Údaje vyhodnocujeme jako celek

Cookies, které společnost Cannapurna, s.r.o. využívá pro optimalizaci reklam na sociálních sítích (např. Facebook), na AdWords a Sklik, jsou stejně jako u bodu 4 posuzovány hromadně a v pseudonymizované podobě.

Své rozhodnutí můžete vzít zpět

Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Ten udělujete na dobu, která je uvedena u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoli zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Další zpracovatelé osobních údajů

Vezměte prosím na vědomí, že shromážděné cookies soubory jsou zpracovány i dalšími zpracovateli:

  • Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Google Inc., USA,
  • Facebook, Instagram, Facebook Inc., California, USA,
  • Sklik, Seznam.cz, Praha, ČR,
  • ECOMAIL.CZ, s.r.o., Praha, ČR,
  • Hotjar, Hotjar Ltd., Malta.

Výše uvedení zpracovatelé osobních údajů dále s cookies nakládají v souladu s jejich smluvními podmínkami, které najdete na jejich webových stránkách.

Na co máte právo

  • Po společnosti Cannapurna, s.r.o., jež provozuje webové stránky uvedené v bodu 1, máte právo požadovat informace o svých osobních údajích, které společnost zpracovává. Můžete si navíc vyžádat jejich kopii.
  • Dále máte právo požádat u výše jmenované společnosti o přístup ke svým osobním údajům a ty nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit jejich zpracování.
  • Smíte požadovat výmaz vašich osobních údajů. Ten společnost Cannapurna, s.r.o. provede jen tehdy, pokud výmaz nebude v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti.
  • V případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu máte právo zažádat o přenos těchto údajů.
  • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů je vaším právem obrátit se na společnost Cannapurna, s.r.o. nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, v krajním případě i na soud.

 

Jaké soubory cookies shromažďujeme 

Společnost Cannapurna, s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Typ Název Účel Exspirace Přístup k informacím

Statistické

 

 _gat

 

 Google Analytics pro regulaci rychlosti zadávání požadavků.

 

Session

 

cannapurna.cz

 

Statistické

 

 _gid

 

 Registruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.

 

Session

 

cannapurna.cz

 

Statistické

 

 _ga

 

 Registruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.

 

3 roky

 

cannapurna.cz

 

Neklasifikované

 

 PHPSESSID

 

 Slouží pro správnou funkci e-shopu.

 

Session

 

cannapurna.cz

 

Neklasifikované

 

 SRV_ID

 

 Slouží pro správnou funkci e-shopu.

 

Session

 

cannapurna.cz

 

Neklasifikované

 

 _hjIncludedInSample

 

 Slouží pro správnou funkci e-shopu.

 

Session

 

cannapurna.cz

 

Neklasifikované

 

 externalFontsLoaded

 

 Slouží pro správné použití písem na webu.

 

Session

 

cannapurna.cz

 

Neklasifikované

 

 ssupp.vid

 

 Slouží pro správnou funkci e-shopu.

 

Session

 

cannapurna.cz

 

Neklasifikované

 

 pcart

 

 Používá se k přidání zboží do košíku a zapamatování si zboží.

 

1 měsíc

 

cannapurna.cz

 

Marketingové

 

 ssupp.chatid

 

 Slouží pro funkci online chatu na webu.

 

Session

 

cannapurna.cz

 

Marketingové

 

 fr

 

 Používá společnost Facebook k poskytování reklamních produktů, jako je nabízení cen v reálném čase od inzerentů třetích stran.

 

3 měsíce

 

facebook.com

Vybrané články z našeho blogu

Napsali o nás

Další hodnocení