Hodnocení obchodu

4,9 20 hodnocení
5
19x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora David | 25.1.2022
100% Doporučuji ..neklamou zákazníka.. super kvalita.
M Avatar autora Markéta | 25.1.2022
Obrovská spokojenost s CBD květy, měla jsem už vícero CBD květy od různých prodejců ale s cannapurnou jsem nadmíru spokojená! Žádné presušene seno vymyte alkoholem a pošplichane izolatem! A presně jak mají v popisku u každých květů perfektní chuť!! S tím jsem nadmíru spokojená . A nejdůležitější je, že CBD květy mi velmi pomáhají na záněty v kloubech a páteři a navozují velmi uvolňující pocit. A perfektně se po něm spí ???? . Zlepšila se mi díky kvalitnímu spánku psychika. Jde opravdu vidět že pánové se o své CBD starají s láskou. Objednávám znovu. Zkušenost s Tangerine, special pie a small buds....díky pánové
J Avatar autora Jan V. | 25.1.2022
Bez diskuse nejlepší CBD na Českém trhu. Jako první jsem si objednal Amnesia small buds, protože ostatní značky prodávali G za 150+ a chtěl jsem zkusit CBD konopí, ale nechtělo se mi platit tolik. Byl jsem velice příjemně překvapen, že palice byly lepivé, voněly nádherně a dokonce měli i určitý efekt, který bych od CBD opravdu nečekal (A ani jsem u žádných jiných značek nezažil, když už jsem po Cannapurně vyzkoušel). Jde vidět, že je to opravdu kvalitní indoor a že se v tom kluci opravdu vyznají a nedělají to jen pro zisk. Nyní už od nich objednávám skoro rok a vyzkoušel jsem vše od trim mixu až po ice rock a vždy jsem maximálně spokojen :)
T Avatar autora Táňa | 24.1.2022
Naprostá spokojenost nejen s produkty, ale obecně s celým E-shopem. Používám CBD olej dlouhodobě, vyzkoušela jsem různé značky a zakotvila u Cannapurny. Velmi dobře funguje proti nespavosti a úzkostem. Objednávka je vždycky vyřízená v podstatě obratem a navíc je příjemná sleva pro stálé zákazníky ????????????
A Avatar autora Atom B | 29.12.2021
Velká spokojenost, na nespavost doporučeno CBN, pro ženu a starší dceru, funguje výborně už po 3 dnech spánek přichází rychleji a je hlubší, ráno jsou odpočate. Doporučuji! Tom.
M Avatar autora Marek | 19.8.2021
Začal jsem liquidem na vapovaní. Potvrzuji mnohem lepší spánek, uvolnění svalů a regenerace po sportu. Používám i během sportu - vyhovuje mi více uvolněné tělo. Těším se na olej 20%
MP Avatar autora Marcela Pačesová | 26.5.2021
Našli jsme to pravé. Pánové okamžitě a ochotně poradí a vše vysvětlí. Objednávka přišla hned 2. den. Oleje nejlepší co jsme vyzkoušeli. Konečně je po problémech se spánkem, díky 15% .Děkujeme????
LD Avatar autora Lucie Dvořáková | 9.4.2021
Vstřícné a laskavé jednání, super rychlé dodání.Za mě skvělá značka, s kterou jsem velmi spokojená:).
L Avatar autora Lilca | 25.3.2021
Extrémne rýchle dodanie. Super vôňa kvetov a tak isto aj chuť. Ďakujem :)
L Avatar autora Lubos | 20.3.2021
Cbd 20% olej, zamna top chut a sila na trhu ????????
LM Avatar autora Lukáš Marek | 19.2.2021
Květy super, vůně, chuť, cena i kvalita je stoprocentní. Okamžitě mi ulevují od bolesti. Seriózní zboží za seriozní cenu. Děkuji vám jen tak dál.
M Avatar autora Miroslav | 18.2.2021
Maximálna spokojnosť kvety čerstvé a výborne vonajú
FB Avatar autora Filip Bajer | 6.2.2021
Jsem nadmíru spokojen, zkoušel jsem různé firmy s CBD konopím a musím říct že jsem našel a hledat už nebudu. Úžasná a chutná kvalita, za dobrý peníz. Moc díky. Rozhodně doporučuji dál:)...
R Avatar autora Rosta | 29.1.2021
Panove se zachovali velmi seriozne a zaslali mi 5g kvetu v dobre kvalite zdarma, jako omluvenku. Vysvetlili situaci, proc se tak stalo, ale hlavne, po mem prvnim trochu negativnim hodnoceni, zmenily nabidku, kdy prodavaji male kvety za lepsi peniz! Smekam pred vasim pristupem k zakaznikovi!!
FH Avatar autora Frederik Hauer | 26.1.2021
Ste úžasný e-shop.Som spokojný.
F Avatar autora Frederika | 21.1.2021
Spokojná s olejmi ale aj s prístupom a rýchlosťou dodania :)
R Avatar autora Rosta | 4.1.2021
Voni a chutna tak jak slibuji, vyborne. Akorat misto peknych palic jsem dostal jakoby zbytky a drtku...skoda no
ŠH Avatar autora Šárka Hynková | 10.8.2020
Profesionalita, serióznost, rychlost, kvalita. Tak hodnotím a doporučuji CANNAPURNU! Užívám CBD konopný olej 15% a věřím, že mi pomůže (spolu s lékařskou péčí) jako alternativa při léčbě "R".
D Avatar autora David | 20.5.2020
Vyzkoušel jsem 5% Hemp extract oil při dlouhodobém vytrvalostním tréninku a přišla mi rychlejší regenerace.Užival jsem vždy po tréninku,uvolní ztuhlé svasvalstvo a navíc se mi bezpochyby zlepšilo spaní,se kterým mám již delší dobu problém při intenzivním trénování.
JM Avatar autora Josef Mrázek | 23.4.2020
Obchod můžu doporučit, rychlé vyřízení objednávky, super komunikace a zboží je kvalita.
20 položek celkem

Vybrané články z našeho blogu

Napsali o nás

Další hodnocení

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení