Hodnocení obchodu

4,9 14 hodnocení
5
13x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Marcela Pačesová | 26.5.2021
Našli jsme to pravé. Pánové okamžitě a ochotně poradí a vše vysvětlí. Objednávka přišla hned 2. den. Oleje nejlepší co jsme vyzkoušeli. Konečně je po problémech se spánkem, díky 15% .Děkujeme????
LD Avatar autora Lucie Dvořáková | 9.4.2021
Vstřícné a laskavé jednání, super rychlé dodání.Za mě skvělá značka, s kterou jsem velmi spokojená:).
L Avatar autora Lilca | 25.3.2021
Extrémne rýchle dodanie. Super vôňa kvetov a tak isto aj chuť. Ďakujem :)
L Avatar autora Lubos | 20.3.2021
Cbd 20% olej, zamna top chut a sila na trhu ????????
LM Avatar autora Lukáš Marek | 19.2.2021
Květy super, vůně, chuť, cena i kvalita je stoprocentní. Okamžitě mi ulevují od bolesti. Seriózní zboží za seriozní cenu. Děkuji vám jen tak dál.
M Avatar autora Miroslav | 18.2.2021
Maximálna spokojnosť kvety čerstvé a výborne vonajú
FB Avatar autora Filip Bajer | 6.2.2021
Jsem nadmíru spokojen, zkoušel jsem různé firmy s CBD konopím a musím říct že jsem našel a hledat už nebudu. Úžasná a chutná kvalita, za dobrý peníz. Moc díky. Rozhodně doporučuji dál:)...
R Avatar autora Rosta | 29.1.2021
Panove se zachovali velmi seriozne a zaslali mi 5g kvetu v dobre kvalite zdarma, jako omluvenku. Vysvetlili situaci, proc se tak stalo, ale hlavne, po mem prvnim trochu negativnim hodnoceni, zmenily nabidku, kdy prodavaji male kvety za lepsi peniz! Smekam pred vasim pristupem k zakaznikovi!!
FH Avatar autora Frederik Hauer | 26.1.2021
Ste úžasný e-shop.Som spokojný.
F Avatar autora Frederika | 21.1.2021
Spokojná s olejmi ale aj s prístupom a rýchlosťou dodania :)
R Avatar autora Rosta | 4.1.2021
Voni a chutna tak jak slibuji, vyborne. Akorat misto peknych palic jsem dostal jakoby zbytky a drtku...skoda no
ŠH Avatar autora Šárka Hynková | 10.8.2020
Profesionalita, serióznost, rychlost, kvalita. Tak hodnotím a doporučuji CANNAPURNU! Užívám CBD konopný olej 15% a věřím, že mi pomůže (spolu s lékařskou péčí) jako alternativa při léčbě "R".
D Avatar autora David | 20.5.2020
Vyzkoušel jsem 5% Hemp extract oil při dlouhodobém vytrvalostním tréninku a přišla mi rychlejší regenerace.Užival jsem vždy po tréninku,uvolní ztuhlé svasvalstvo a navíc se mi bezpochyby zlepšilo spaní,se kterým mám již delší dobu problém při intenzivním trénování.
JM Avatar autora Josef Mrázek | 23.4.2020
Obchod můžu doporučit, rychlé vyřízení objednávky, super komunikace a zboží je kvalita.
14 položek celkem

Vybrané články z našeho blogu

Napsali o nás

Další hodnocení