Hodnocení obchodu

5,0 96 hodnocení
5
94x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.1.2022
+ Neskutečná rychlost expedice

Avatar autora | 27.1.2022
+ spokojenost

Avatar autora | 27.1.2022
+ perfektní ervis

M Avatar autora Martin | 27.1.2022
Jsem velmi spokojen s produkty Cannapurny, od květů až po olejíčky. Používám je na deprese a špatné spaní. Vždy když je mi špatně, dám si CBD od Cannapurny a za chvíli už je mi lépe. I eshop funguje naprosto perfektně, v den objednání jsou zásilky odesílány - to je super! Zkrátka doporučuji ;)
B Avatar autora Bozena | 27.1.2022
S konopným olejom som veľmi spokojná myslím že mám viac energie odkedy to beriem
Avatar autora Michael Žůrek | 26.1.2022
Jsem velmi spokojen s vaším e-shopem. Kvalitní zboží, dobrá cena a dobře spím. Díky!!!!!!!!!
D Avatar autora David | 25.1.2022
100% Doporučuji ..neklamou zákazníka.. super kvalita.
M Avatar autora Markéta | 25.1.2022
Obrovská spokojenost s CBD květy, měla jsem už vícero CBD květy od různých prodejců ale s cannapurnou jsem nadmíru spokojená! Žádné presušene seno vymyte alkoholem a pošplichane izolatem! A presně jak mají v popisku u každých květů perfektní chuť!! S tím jsem nadmíru spokojená . A nejdůležitější je, že CBD květy mi velmi pomáhají na záněty v kloubech a páteři a navozují velmi uvolňující pocit. A perfektně se po něm spí ???? . Zlepšila se mi díky kvalitnímu spánku psychika. Jde opravdu vidět že pánové se o své CBD starají s láskou. Objednávám znovu. Zkušenost s Tangerine, special pie a small buds....díky pánové
J Avatar autora Jan V. | 25.1.2022
Bez diskuse nejlepší CBD na Českém trhu. Jako první jsem si objednal Amnesia small buds, protože ostatní značky prodávali G za 150+ a chtěl jsem zkusit CBD konopí, ale nechtělo se mi platit tolik. Byl jsem velice příjemně překvapen, že palice byly lepivé, voněly nádherně a dokonce měli i určitý efekt, který bych od CBD opravdu nečekal (A ani jsem u žádných jiných značek nezažil, když už jsem po Cannapurně vyzkoušel). Jde vidět, že je to opravdu kvalitní indoor a že se v tom kluci opravdu vyznají a nedělají to jen pro zisk. Nyní už od nich objednávám skoro rok a vyzkoušel jsem vše od trim mixu až po ice rock a vždy jsem maximálně spokojen :)
Avatar autora | 25.1.2022
+ Kvalita produktu
+ Rychlost dodání

Super výrobky české produkce, profesionálí přístup, rychlé doručení. Vřele doporučuji
Avatar autora | 24.1.2022
+ kvalitní produkty
+ rychlé dodání
+ slevy pro pravidelné zákazníky

T Avatar autora Táňa | 24.1.2022
Naprostá spokojenost nejen s produkty, ale obecně s celým E-shopem. Používám CBD olej dlouhodobě, vyzkoušela jsem různé značky a zakotvila u Cannapurny. Velmi dobře funguje proti nespavosti a úzkostem. Objednávka je vždycky vyřízená v podstatě obratem a navíc je příjemná sleva pro stálé zákazníky ????????????
Avatar autora | 18.1.2022
+ rychlost doručení, příjemná obsluha

Objednala jsem 20% CBD olej pro mého koně, který trpí spinální ataxií, bere velké dávky kortikoidů, které jí pomáhají držet stabilitu, ale poslední dobou se její stav zhoršil, kobyla i přes kortikoidy špatně chodila, navíc upadala do deprese a byla apatická. Už po první dávce CBD oleje, který jí kapu na sliznici, začala viditelně chodit lépe a zdá se, že i její psychika je na tom lépe, začala se opět zajímat o okolí. Jen ten večerní boj při aplikaci oleje do tlamy...to je peklo:-)
Avatar autora | 15.1.2022
Stránky jsou zpracované přehledně . Výborný popis produktů, doporučená užívání .
Avatar autora | 15.1.2022
Velká spokojenost.
Avatar autora | 9.1.2022
Velmi ochotný a vstřícný přístup! Za mě TOP DĚKUJI
Avatar autora | 3.1.2022
+ objednala jsem dvakrát kapsle 25 mg pro psa, který je z útulku, 9 letý, byl u majitelů /spíše bez dozoru u skladu/ na betonu 7 let i v zimě, měl velký problém s klouby, ovčák, obrovský. Díky CBD 6% a následně 25 mg kapslím je mu nejen líp, je cca zdravý, je hravý, běhá, ne jako úplně mladý, ale je to jako nově zrozený, doporučuji i lidem, co mají tyto problémy.
+ Obchod funguje skvěle, výrobky špičkové kvality!
+ doručení atd, žádný problém, doporučuji všem
+ zkusím ještě pro manžela na diabetes 2 typu, ozvu se s hodnocením, samo sebou :)
+ děkuji, děkuji, děkuji!!!!!!!!!!!!!!!

A Avatar autora Atom B | 29.12.2021
Velká spokojenost, na nespavost doporučeno CBN, pro ženu a starší dceru, funguje výborně už po 3 dnech spánek přichází rychleji a je hlubší, ráno jsou odpočate. Doporučuji! Tom.
Avatar autora | 27.11.2021
Spokojenost. Kvety krasne voni i chutnaji. Dobra cena.
Avatar autora | 9.11.2021
+ rýchlosť dodania na SK

Nahoru
96 položek celkem

Vybrané články z našeho blogu

Napsali o nás

Další hodnocení